Over ons


Deze website biedt u als klant de mogelijkheid om vrijblijvende offertes aan te vragen. Indien u een zonnepanelen installateur zoekt, dan kunt u dit voor iedere willekeurige postcode doen.   direct offertes aanvragen

Het is dus mogelijk om offertes van alle zonnepanelen installateurs in uw eigen woonplaats te vergelijken. Enkele voordelen die zonne-energie-installateurs.be te bieden heeft:

  • Gratis offertes aanvragen
  • Meerdere offertes onderling vergelijken
  • Aanvragen vanuit uw eigen huis plaatsen

De bedrijven op deze website kunnen u helpen bij de aanschaf een zonnepaneel of boiler. Als u problemen ondervindt aan een van uw apparaten, dan kunt u deze ook inschakelen om onderhoud of reparatie te laten uitvoeren. Op deze pagina vindt u o.a. meer informatie over de werkwijze van zonne-energie-installateurs.be.

Diensten van zonnepanelen installateurs?

De offertes kunnen worden aangevraagd op het gebied van:

  • Zonnepanelen
  • Zonneboilers & collectoren

Zonnepanelen maken elektriciteit uit zonlicht, en zorgen ervoor dat duurzame energie wordt opgewekt. De panelen bestaan uit een aantal dunne plakken silicium die op een grote plaat zijn geplaatst en die elektrisch aan elkaar verbonden zijn. Een zonneboiler is een installatie die water verwarmd door middel van de zon. Het warme water kan vervolgens gebruikt worden voor warmwaterkranen en voor de douche en/of het bad.

Hoe werkt het?

Hieronder vindt u een schematische weergave van de werkwijze:

Happy-To-Serve-How-It-Works

 

 

 

 

 
Een schematische voorstelling hoe het voor u als zonnepanelen installateur werkt.

Een potentiële klant vraagt een offerte aan via een van de websites van Happy To Serve. Het Happy To Serve systeem kiest de meest geschikte bedrijven en stuurt een directe aanvraag voor een offerte naar deze bedrijven. De bedrijven hebben persoonlijk contact met de potentiële klant om hun wensen in kaart te brengen en een persoonlijke offerte uit te schrijven. 

Bent u van een zonnepanelen installateur?


Dan kunt u zich hier direct aanmelden.

Overige zaken

Op deze website kun u meer informatie vinden over de volgende onderwerpen:

Links