Zonneboilers installateurs

Home > Zonneboilers > Installateurs

direct offertes aanvragen

Een correcte installatie van uw zonneboiler is van cruciaal belang voor het behalen van een optimaal rendement. In de meeste gevallen kan de installatie door uw leverancier worden gedaan. Het kan echter ook nodig zijn deze apart te moeten regelen.

De belangrijkste punten van de installatie van uw zonneboiler zijn:

  • Hoek naar de zon
  • Leidingen
  • Werkzaamheden op het dak
  • Installatie van boiler
  • Installatie van besturing

Hier komt erg veel kluswerk bij kijken waar u wellicht het beste een 'erkend' installateur voor kunt gebruiken. Aangezien de warmte wordt overgedragen naar vloeistof (op uw dak) dienen er leidingen te worden aangebracht. Daarnaast is het ook raadzaam een erkend installateur te laten bepalen welke positie op uw dak het meeste rendement oplevert.

Tip! Kies voor een zonneboiler met een capaciteit die past bij uw huishouden en houdt er rekening mee dat uw cv-ketel er geschikt voor moet zijn kies er een waarvan uw cv-ketel geschikt is.

Ervaringen van andere bezoekers

Installatiekosten inbegrepen!
"Via zonne-energie-installateurs.be hebben we een leverancier gevonden, waarbij de installatie inbegrepen zit. Ook de totale kosten vallen redelijk mee! We zijn erg blij dat we van deze service gebruik kunnen maken."
Toegevoegd: S. Chavalier uit Mechelen (05-08-2012)
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating star

Veelgestelde vragen

Is er altijd een (externe) installateur nodig?
Nee, maar in sommige gevallen is dit een eis om in aanmerking te komen voor subsidie. Bij het volgende punt kunt u meer lezen over de keus of het huren van een installateur nodig is.

Kan iedereen een zonneboiler plaatsen?
Nee. Er is technische kennis nodig om de zonneboiler te kunnen installeren. Het is altijd verstandig om een (erkend) intallateur dit soort werkzaamheden voor u te laten doen.

Meer informatie

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen