Zonneboilers vergelijken

Home > Zonneboilers > Vergelijken

Bij het vergelijken van verschillende zonneboilers, kunt u rekeninghouden met een aantal factoren.

direct offertes aanvragen

  • Subsidies
  • Aanschafsprijs
  • Onderhoud
  • Uw situatie
  • Terugverdientijd

Uiteindelijk is de terugverdientijd de belangrijkste factoren. Zeker als het puur om de financiële kant van uw situatie gaat. Onderhoud, aanschafsprijs en of uw dak wel gunstig ligt zijn ook factoren die het waard zijn om mee te nemen in uw overweging. Het puur vergelijken van zonne-energie gerelateerde oplossingen kan aan dehand van de terugverdientijd.

Tip! Op zonneboilers worden landelijk subsidies verstrekt. Dit gebeurd aan de hand van het zogeheten 'groenestroomcertificaat'. Zie ook de website van de Vlaamse Regulator van de Electriciteits- en Gasmarkt (VREG).

Ervaringen van andere bezoekers

Vergelijken valt erg mee
"Het vergelijken van de offertes is erg meegevallen. Het verliep erg makkelijk en er was veel te besparen. Dit is de eerste vergelijkdienst die ik heb gevonden waar je werkelijk bedrijfsoffertes kan vergelijken."
Toegevoegd: R. de Ridder uit Hasselt
Waardering: 7/10 Rating starRating starRating starRating half starRating no star

Goede service voor vergelijking
"Voor het kunnen vergelijken van verschillende merken hebben wij meerdere offertes aangevraagd. Alle leveranciers kwamen met andere getallen. We hebben hierop twee leveranciers opgebeld en uiteindelijk na enkele goede gesprekken zijn we tot een (grote) aankoop gekomen. We zijn blij met deze service!"
Toegevoegd: P. Van Dalen uit Mechelen (05-05-2012)
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating star

Veelgestelde vragen

Hoelang gaat een zonneboilersysteem mee?
Een zonneboiler heeft een levensduur van ongeveer 25 jaar.

Hoe kan ik verschillende systemen vergelijken via zonne-energie-installateurs.be?
U kunt deze vraag in de offerte aanvraag meesturen. De verschillende leveranciers zullen u echter ook voorzien van offertes met veelal verschillende systemen of opstellingen.

Meer informatie

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen