Zonnepanelen Dendermonde

Home > Zonnepanelen > Dendermonde

Zonnepanelen plaatsen in Dendermonde: profiteer van subsidie.
Lees hieronder meer over subsidies op zonnepanelen in Dendermonde!

  direct offertes aanvragen in Dendermonde

Bijzonderheden Dendermonde
Dendermonde is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen en telt ongeveer 43.000 inwoners. De stad ligt in de dennenstreek en de omgeving wordt ook door Dender en Schelde gevormd. Een van de bekendere bezienswaardigheden zijn de grote markt en het stadshuis van Dendermonde. Dendermonde bestaat uit de volgende deelgemeenten: Appels, Sint-Gillis-bij-Dendermonde, Baasrode, Grembergen, Mespelare, Oudegem en Schoonaarde.

Subsidie op zonnepanelen in Dendermonde
Op het gebied van zonnepanelen komt u op het gebied van subsidies in Dendermonde in aanmerking voor een vergoeding per groenestroomcertificaat. Bekijk onze subsidie pagina om de subsidiehoogte te bepalen. Deze hangt namelijk af van de datum van indiensttreding. Bij een vermogen tot 250 kw ontvangt u tot 31 juli 2012 €210,-/certificaat. Erna zult u €90,-/certificaat kunnen ontvangen. Bij installaties boven de 250 kw geldt dit bedrag al een langere periode.

Klik hier voor de lokale subsidies in uw regio!

*Wijzigingen in de subsidie(hoogten) onder voorbehoud (http://www.energiesparen.be)

Ervaringen van andere bezoekers

Zonnepanelen in Dendermonde
"Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar de mogelijkheid om een reserve toevoer van stroom te hebben. Daarnaast zijn we ook blij dat het ons kosten kan laten besparen. De service op zonne-energie-installateurs.be levert offertes van zonnepanelen leveranciers in Dendermonde. Geweldig!”
Toegevoegd: S. Nuytens uit Dendermonde (15-08-2012)
Waardering: 7/10 Rating starRating starRating starRating starRating star

Veelgestelde vragen

Kom ik in aanmerking voor overheidssteun of subsidie?
Ja, u kunt in aanmerking komen voor het zogenoemde ‘groenestroom certificaat’. Indien u een degelijke dakisolatie heeft kunt u €230 ontvangen per 1000 KWH.

Wat zijn de kosten van een zonnepaneel?
Een zonnepaneel kost per 100 Pw ongeveer 600 Euro, maar heeft een lange levensduur. De levensduur van Zonnepanelen met kristallijne cellen zit tussen de 30 en de 45 jaar. Zonnepanelen op basis van Amorf silicium hebben een levensduur van 5 tot 15 jaar. Natuurlijk is de levensduur van de Zonnepanelen ook afhankelijk van het onderhoud. Als u ze in goede staat houd kunnen ze veel langer meegaan.

Bent u een zonnepanelen leverancier in Hasselt?

Op zoek naar nieuwe cliënten? Ontvang vandaag nog aanvragen op maat! Vind nu nieuwe klanten!

Meer informatie

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen. Voor meer informatie kunt u gaan naar de homepage van zonne-energie installateurs of: