Zonnepanelen Genk

Home > Zonnepanelen > Genk

Zonnepanelen plaatsen in Genk: profiteer van subsidie.
Lees hieronder meer over subsidies op zonnepanelen in Genk!

  direct offertes aanvragen in Genk

Bijzonderheden Genk
Genk is een stad in de provincie Limburg en telt ongeveer 65.000 inwoners. Genk is een van de steden in België waar industrie het kernwoord is van de regio. Op dit moment is Genk de derde grootste industriestad van België, waarbij rekening is gehouden met de aangrenzende gemeenten Bilzen, Diepenbeek en Zutendaal. De bekendste bedrijven die in deze regio zitten: Ford, Nitto en DSM.

Subsidies zonnepanelen Genk
Op het gebied van zonnepanelen in Genk komt u op het gebied van lokale subsidies in aanmerking voor vergoeding per groenestroomcertificaat. Bekijk onze subsidie pagina om de subsidiehoogte te bepalen. Deze hangt namelijk af van de datum van indiensttreding. Bij een vermogen tot 250 kw ontvangt u tot 31 juli 2012 €210,-/certificaat. Erna zult u €90,-/certificaat kunnen ontvangen. Bij installaties boven de 250 kw geldt dit bedrag al een langere periode.

Klik hier voor de lokale subsidies in uw regio!

*Wijzigingen in de subsidie(hoogten) onder voorbehoud (http://www.energiesparen.be)

Ervaringen van andere bezoekers

Zonnepanelen aangeschaft om kosten te besparen
"Het afgelopen jaar heb ik veel geld gespaard en ik wil het ergens in brengen om op die manier geen geld te verliezen. De investering in zonnepanelen leek mij niet correct, maar na het lezen van wat informatie heb ik enkele zonnepanelen gekocht. Op basis van de offerteaanvraag heb ik zelfs een 20% goedkopere leverancier gevonden als geschat.”
Toegevoegd: H. Hendrickx uit Genk (10-08-2012)
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating star

Veelgestelde vragen

Kom ik in aanmerking voor overheidssteun of subsidie?
Ja, u kunt in aanmerking komen voor het zogenoemde ‘groenestroom certificaat’. Indien u een degelijke dakisolatie heeft kunt u €230 ontvangen per 1000 KWH.

Wat brengt een Zonnepaneel op?
Een Zonnepaneel die een oppervlakte van 100Pw heeft brengt jaarlijks ongeveer 80 Kwh op. Een zonnepaneel brengt het meeste op als het gemonteerd is op een plat dak.

Bent u een zonnepanelen leverancier in Genk?

Op zoek naar nieuwe cliënten? Ontvang vandaag nog aanvragen op maat! Vind nu nieuwe klanten!

Meer informatie

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen. Voor meer informatie kunt u gaan naar de homepage van zonne-energie installateurs of: