Zonnepanelen Hasselt

Home > Zonnepanelen > Hasselt

Zonnepanelen plaatsen in Hasselt: profiteer van subsidie.
Lees hieronder meer over subsidies op zonnepanelen in Hasselt!

  direct offertes aanvragen in Hasselt

Bijzonderheden van Hasselt
Hasselt is de hoofdstad van provincie Limburg en heeft ruim 70.000 inwoners. Hasselt ligt dichtbij Kempen en Haspengouw. Hasselt staat bekend om zijn goed leefbare omgeving. Inwoners van Hasselt zullen de omgeving herkennen aan de eigenschappen: veilig, goede faciliteiten en voorzieningen. De populatie is dan ook in de afgelopen 20 jaar met 15% gestegen. Op het gebied van de lokale politiek heeft ‘pro Hasselt’ de meerderheid. Voor meer informatie over deze stad kunt u de website van Hasselt bekijken.

Subsidie op zonnepanelen in Hasselt
Op het gebied van zonnepanelen komt u op het gebied van subsidies in Hasselt in aanmerking voor vergoeding per groenestroomcertificaat. Bekijk onze subsidie pagina om de subsidiehoogte te bepalen. Deze hangt namelijk af van de datum van indiensttreding. Bij een vermogen tot 250 kw ontvangt u tot 31 juli 2012 €210,-/certificaat. Erna zult u €90,-/certificaat kunnen ontvangen. Bij installaties boven de 250 kw geldt dit bedrag al een langere periode.

Klik hier voor de lokale subsidies in uw regio!

* Wijzigingen in de subsidie(hoogten) onder voorbehoud (http://www.energiesparen.be)

Beoordelingen van andere bezoekers

Zonnepanelen regeling heeft mij over de streep getrokken
"Zonnepanelen zijn voor ons iets totaal nieuws. Na de informatie over de subsidies te hebben gelezen en een berekening te hebben gemaakt, zijn we direct tot de aankoop gekomen. We zijn erg tevreden over de service op deze website!."
Toegevoegd: M. Willems uit Hasselt (07-08-2012)
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating star

Veelgestelde vragen

Kom ik in aanmerking voor overheidssteun of subsidie?
Ja, u kunt in aanmerking komen voor het zogenoemde ‘groenestroom certificaat’. Indien u een degelijke dakisolatie heeft kunt u €230 ontvangen per 1000 KWH.

Wat zijn de kosten van een zonnepaneel?
Een zonnepaneel kost per 100 Pw ongeveer 600 Euro, maar heeft een lange levensduur. De levensduur van Zonnepanelen met kristallijne cellen zit tussen de 30 en de 45 jaar. Zonnepanelen op basis van Amorf silicium hebben een levensduur van 5 tot 15 jaar. Natuurlijk is de levensduur van de Zonnepanelen ook afhankelijk van het onderhoud. Als u ze in goede staat houd kunnen ze veel langer meegaan. 

Bent u een zonnepanelen leverancier in Hasselt?

Op zoek naar nieuwe cliënten? Ontvang vandaag nog aanvragen op maat! Vind nu nieuwe klanten!

Meer informatie

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen. Voor meer informatie kunt u gaan naar de homepage van zonne-energie installateurs of: