Zonnepanelen kopen

Home > Zonnepanelen > Kopen

Zonnepanelen kopen kunt u voor privé en zakelijke doeleinden. Veel overheden in Europa leveren financiële steun voor de aanschaf van zonnepanelen. direct offertes aanvragen

Zonnepanelen kunnen worden gebruikt om het water te verwarmen en electriciteit te verwekken.In sommige landen is het zelfs mogelijkom de stroom aan te sluiten op een collectief stroomnet. Op deze manier verkoopt u de stroom dus.

Een zonnepaneel kopen levert het voordeel op dat u beter met het milieu omgaat. U wekt groene stroom op! Wat er bij komt kijken als u zonnepanelen gaat kopen:

Geschiktheid locatie
De geschiktheid van uw locatie is erg belangrijk. Het kan voorkomen dat uw woning zonlicht ontvangt, maar dat toekomstige bouwwerkzaamheden dit zullen belemmeren. Zeker als u op de langere termijn gebruikt maakt van uw huidige locatie, kan het raadzaam zijn meer te weten te komen over de plannen in uw omgeving. Als in uw omgeving voldoende zonlicht beschikbaar is en u er zelf ook ruimte voor heeft, dan kunt u zonnepanelen kopen.

Energiebehoefte
Een gezin verbruikt jaarlijks gemiddeld 3000 kilo wattuur. Het is echter niet nodig om al dit verbruik door zonnepanelen te laten dekken. Het is raadzaam om voro uzelf een inschatting te maken hoeveel aan groene energie u wenst. 

Budget
Zonnepanelen worden verkocht en vergeleken aan de hand van het aantal wattpiek (1 wp = 0,88 watt). De kosten bedragen gemiddeld €4,50 per wattpiek. Aan de hand van deze gegevens kunt u een inschatting maken van de kosten. 

Soorten zonnepanelen
De verschillende soorten systemen leveren een ander rendement op. Over het algemeen levert een Monokristallijn zonnepaneel het meeste rendement op. Een Polykristallijne zonnepaneel zijn goedkoper, maar bieden minder rendement per oppervlakte. Dit zijn het meest gangbare soort. Amorfe zonnepanelen leveren het minste rendement op. Dit soort zonnepanelen hebben andere eigenschappen, ze zijn erg buigzaam en bevatten geen kristallen.

Als u een netgekoppeld systeem wenst, dan kunt u het beste een PV-systeem nemen. In principe worden alle installaties in de vorm van een PV-systeem geleverd.

Ervaringen van andere bezoekers

Kopen via een dergelijke website veel handiger!
"Het vergelijken van verschillende zonnepaneel aanbieders geeft veel meer mogelijkheden! Hierdoor kost het veel minder tijd om de zonnepanelen daadwerkelijk te kopen met een goed gevoel."
Beoordeeld door: K. Verhoeven uit Zaventem
Waardering: 7/10 Beoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling halfe sterBeoordeling geen ster

Bent u een zonnepanelen installateur?

Op zoek naar nieuwe cliënten? Ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vind nu nieuwe klanten!

Meer informatie

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen. Of bekijk een van de volgende pagina's: