Zonnepanelen Kortrijk

Home > Zonnepanelen > Kortrijk

Zonnepanelen plaatsen in Kortrijk: profiteer van subsidie.
Lees hieronder meer over subsidies op zonnepanelen in Kortrijk!
Kortrijk biedt als een van de weinige steden extra lokale subsidie!

  direct offertes aanvragen in Kortrijk

Bijzonderheden Kortrijk
Kortrijk is een zuidelijk gelegen stad in West-Vlaanderen met een bruisend centrum en leven. De historische stad telt ongeveer 75.000 inwoners en ligt niet ver van het Franstalige deel van België. De stad ligt naast onder andere: Kuurne, Zwevegem, Moeskroen en Wevelgem.Het klimaat in Kortrijk staat bekend als een gemiddeld regenklimaat. Dit houdt in dat de regen gelijkmatig uit de lucht valt, over het gehele jaar gezien. De gemiddelde temperatuur is ongeveer 10 graden.

Subsidie op zonnepanelen in Kortrijk
Op het gebied van zonnepanelen komt u op het gebied van subsidies in Kortrijk in aanmerking voor vergoeding per groenestroomcertificaat. Bekijk onze subsidie pagina om de subsidiehoogte te bepalen. Deze hangt namelijk af van de datum van indiensttreding. Bij een vermogen tot 250 kw ontvangt u tot 31 juli 2012 €210,-/certificaat. Erna zult u €90,-/certificaat kunnen ontvangen. Bij installaties boven de 250 kw geldt dit bedrag al een langere periode.

Klik hier voor de lokale subsidies in uw regio!

*Wijzigingen in de subsidie(hoogten) onder voorbehoud (http://www.energiesparen.be)

Ervaringen van andere bezoekers

Zonnepanelen offertes erg snel ontvangen!
"Ondanks het ontbreken van lokale overheidssteun voor de aanschaf van zonnepanelen, gaan we toch over op deze vorm van groene energie. De offertes zijn vorige week aangevraagd en maandag hadden we alles al ontvangen. Wat een snelle, professionele service!”
Toegevoegd: P. Willems uit Kortrijk (12-08-2012)
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating star

Veelgestelde vragen

Kom ik in aanmerking voor overheidssteun of subsidie?
Ja, u kunt in aanmerking komen voor het zogenoemde ‘groenestroom certificaat’. Indien u een degelijke dakisolatie heeft kunt u €230 ontvangen per 1000 KWH. In Kortrijk is niets bekend over mogelijke lokale overheidssteun.

Wat brengt een Zonnepaneel op?
Een zonnepaneel met een oppervlakte van 100Pw heeft levert jaarlijks ongeveer 80 Kwh op. Een zonnepaneel brengt het meeste op als het gemonteerd is op een plat dak.

Bent u een zonnepanelen leverancier in Kortrijk?

Op zoek naar nieuwe cliënten? Ontvang vandaag nog aanvragen op maat! Vind nu nieuwe klanten!

Meer informatie

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen. Voor meer informatie kunt u gaan naar de homepage van zonne-energie installateurs of: