Kostprijs zonnepanelen

Home > Zonnepanelen > Kostprijs
direct offertes aanvragen

Een zonnepanelen installatie heeft de volgende onderdelen nodig:

Omvormer
Zonnepanelen verwekken een gelijkstroom. Een woning gebruikt echter wisselstroom. Deze functie kan ingevuld worden met een omvormer. De koten van een omvormer bedragen ergns tussen €50 en €2.000. Gemiddeld betaald u tegen een euro per wattpiek.

Electriciteitskast
In sommige gevallen is het aanschaffen van een nieuwe electriciteitskast nodig. Informeer bij uw lokale installateur of dit nodig is. Dit hoeft niet het geval te zijn.

Bekabeling
Als uw zonnepanelen op een verder gelegen punt zijn geïnstalleerd, dan zult u langere bekabeling nodig hebben. Ook zullen de kabelkosten in dat geval hoger zijn. Ook kan het zijn dat een verbouwing nodig is om de kabels te kunnen leggen.

Installatiekosten
De meeste leveranciers rekenen een tarief voor de installatie van de zonnepanelen.

Ervaringen van andere bezoekers

Gratis inzage in kostprijs
"We hebben op eigen verzoek een offerte ontvangen waar de leverancier enige inzage in de kostprijs heeft gegeven. Wij zijn blij dat er dergelijke eergelijke zonnepanelen leveranciers bestaan, gezien de huidige (landelijke) situatie."
Beoordeeld door: T. Maassens uit Brussel
Waardering: 8/10 Beoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling geen ster

Bent u een zonnepanelen installateur?

Op zoek naar nieuwe cliënten? Ontvang vandaag nog aanvragen odirect offertes aanvragenp maat!

Vind nu nieuwe klanten!

Meer informatie

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen. Of bekijk een van de volgende pagina's: