Zonnepanelen Lommel

Home > Zonnepanelen > Lommel

Zonnepanelen plaatsen in Lommel: profiteer van subsidie.
Lees hieronder meer over subsidies op zonnepanelen in Lommel!
Lommel biedt als een van de weinige steden in België extra lokale subsidie!

  direct offertes aanvragen in Lommel

Bijzonderheden Lommel
Lommel is een stad met 33.000 inwoners. De stad kenmerkt zich als bosrijk, kent een rijke historie, heeft het derde grootste winkelcentrum van Limburg en licht dicht aan de Nederlandse grens. Op het gebied van bouwwerken werd in 2007 in de buurt van het huis van de stad een nieuw appartementencomplex gebouwd. Tevens is in 2007 het glazen huis geopend met een bijzondere glazen spits, wat de poort tot de stad vormt.

Subsidie op zonnepanelen in Lommel
Op het gebied van zonnepanelen komt u op het gebied van subsidies in Genk in aanmerking voor vergoeding per groenestroomcertificaat. Bekijk onze subsidie pagina om de subsidiehoogte te bepalen. Deze hangt namelijk af van de datum van indiensttreding. Bij een vermogen tot 250 kw ontvangt u tot 31 juli 2012 €210,-/certificaat. Erna zult u €90,-/certificaat kunnen ontvangen. Bij installaties boven de 250 kw geldt dit bedrag al een langere periode.

Klik hier voor de lokale subsidies in uw regio!

*Wijzigingen in de subsidie(hoogten) onder voorbehoud (http://www.energiesparen.be)

Ervaringen van andere bezoekers

Zonnepanelen voor een beter milieu
"Vanaf kleins af aan ben ik gewend om zo goed mogelijk voor het milieu bezig te zijn. Dankzij de vele subsidies die bij de aanschaf van zonnepanelen mogelijk zijn, hebben wij de stap genomen om ons huis te voorzien van zonnepanelen. De service op zonne-energie-installateurs.be is tot nu toe uitstekend!”
Toegevoegd: W. Simon uit Lommel (29-07-2012)
Waardering: 7/10 Rating starRating starRating starRating starRating star

Veelgestelde vragen

Kom ik in aanmerking voor overheidssteun of subsidie?
Ja, u kunt in aanmerking komen voor het zogenoemde ‘groenestroom certificaat’. Indien u een degelijke dakisolatie heeft kunt u €230 ontvangen per 1000 KWH. Als u inwoner bent van gemeente Lommel, dan kunt u eventueel extra lokale steun krijgen.

Wat zijn de kosten van een zonnepaneel?
Een zonnepaneel kost per 100 Pw ongeveer 600 Euro, maar heeft een lange levensduur. De levensduur van Zonnepanelen met kristallijne cellen zit tussen de 30 en de 45 jaar. Zonnepanelen op basis van Amorf silicium hebben een levensduur van 5 tot 15 jaar. Natuurlijk is de levensduur van de Zonnepanelen ook afhankelijk van het onderhoud. Als u ze in goede staat houd kunnen ze veel langer meegaan.

Bent u een zonnepanelen leverancier in Lommel?

Op zoek naar nieuwe cliënten? Ontvang vandaag nog aanvragen op maat! Vind nu nieuwe klanten!

Meer informatie

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen. Voor meer informatie kunt u gaan naar de homepage van zonne-energie installateurs of: