Zonnepanelen prijs

Home > Zonnepanelen > Prijs


Zonnepanelen zijn er in verschillende soorten. Zonnepanelen van betere kwaliteit zullen meer rendement opleveren, maar zijn meestal duurder in aanschaf. Wanneer u een zonnepaneel nodig heeft, wenst u natuurlijk meer inzicht in de mogelijke terugverdientijd. Tot slot kunnen de kosten afhangen van de plaatsingskosten. Dit kan verschillen per type woning en aantal te plaatsen zonnepanelen.

De bekendste methode om de prijzen van zonnepanelen te vergelijken is de 'Prijs per Wattpiek' methode. Deze geeft antwoord op de vraag: 'Hoeveel kost de zonnepaneel, kijkend naar de prijs per opgewekte wattpiek?'. Met deze methode is het mogelijk om zonnepanelen installaties te vergelijken. De prijs van zonnepanelen hangt van meer factoren af:

Verbruik
Hoe hoger uw gewenste verbruik is, des te meer zonnepanelen u nodig heeft.

Rendement
Het rendement van zonnepanelen is mede bepalend voor het aantal aan te schaffen zonnepanelen, daarnaast is het rendement afhankelijk van uw woonsituatie. Is uw huis naar het zuiden gericht?

Soort
De prijs hangt ook af van het soort zonnepaneel. Er zijn zonnepanelen met minder zonnecellen en meer zonnecellen. Tegenwoordig worden bedragen gerekend tussen 3€ en 5€ per Wattpiek. direct offertes aanvragen

Ervaringen van andere bezoekers

Prijs is snel op te vragen
"Ik heb de prijs van een zonnepaneel binnen enkele dagen opgevraagd. hier ben ik erg blij mee. Nu kunnen we zelfs alle prijzen vergelijken!"
Beoordeeld door: R. Wilders uit Kortrijk
Waardering: 7/10 Beoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling halfe sterBeoordeling geen ster

Bent u een zonnepanelen installateur?

Op zoek naar nieuwe cliënten? Ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vind nu nieuwe klanten!

Meer informatie

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen. Of bekijk een van de volgende pagina's: